Nieuws

WhatsApp Image 2023-10-31 at 14.41.10

Werken in het groen

Verhuizing naar Arnhem (30 okt)

Vanaf 30 oktober heb ik nieuwe werkruimte op Arnhems Buiten. Dit is de derde werkruimte in nog geen anderhalf jaar tijd en het lijkt erop dat ik hier wat langer kan blijven. Samen met Marieke ten Brinke (nandoen.nl) heb ik twee ruimtes in een stijlvol industrieel jaren dertig pand tussen oude kastanjebomen, grenzend aan landgoed Mari├źndael. We gaan een prachtige herfst tegemoet!

Routebeschrijving Arnhems Buiten

Geef je bruisende binnenkant de ruimte

Binnenstebuiten

Met mijn zus Edith, die vaktherapeut Beeldend is, organiseer ik een creatief weekend op Texel. Kamperend ga je jouw KernTalenten ontdekken: waar krijg je energie van en hoe maak je je leven en werk nog leuker? Daarnaast ga je creatief aan de slag. Op zoek naar jouw bruisende (binnen)kant. Lees verder

Binnenstebuiten illustratie def

Pleisterplaats voor jongeren

Peerplex

In september 2022 heb ik samen met Marieke ten Brinke van Nandoen.nl een nieuw bedrijf opgezet: Peerplex. Een plek waar hoogbegaafde jongeren elkaar kunnen ontmoeten. Iedere jongere wil zichzelf herkennen in anderen. Als je hoogbegaafd bent is het soms moeilijk om aansluiting te vinden. Onze dinsdagochtendgroep is voor jongeren in de middelbareschoolleeftijd die zichzelf niet zo snel op de voorgrond zetten. Een keer per maand op donderdag namiddag/begin avond komen de Gender Peers bij elkaar.

Meer informatie vind je op de website van Peerplex.

Testimonial

Foske over de KernTalentenanalyse

In het najaar van 2021 deed ik, via Hoogbegaafd in bedrijf, de KernTalentenanalyse voor Foske (42). Hieronder lees je haar recensie. Om stil van te worden.

Na een burn-out meldde ik me met loopbaanvragen bij Annemieke voor een Kerntalentenanalyse. Wat een goede zet. Ik heb Annemieke ervaren als warm, zeer bekwaam, met veel kennis zowel in de breedte als in de diepte, met humor en lekker veel eigenwijsheid. In zowel de gesprekken als het (uitgebreide!) verslag voelde ik me gehoord, gevoed, aan het denken gezet. Wat een rijkdom, zo’n berg input voor persoonlijke groei! De Kerntalentenmethode, en de persoonlijke kleur die Annemieke eraan geeft d.m.v. het in kaart brengen van je levenslijn, zijn grondig en diepgaand, heel waardevol. Ook, juist, voor complex-denkende, hoogbegaafde mensen. En ook als je denkt dat je jezelf al goed kent ­čśë Mij heeft het verdieping en verrassing opgeleverd. Met deze input ga ik gevoed en blij verder op mijn eigen pad, de Kerntalenten kan ik als een kompas gebruiken. Ik ben benieuwd welke richting ze me verder op sturen…

Wil je op de hoogte blijven van bureau Krang? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief

Training Acceptance and Commitment (ACT)

In december 2022 en januari 2023, doe ik, samen met mijn collega’s bij Hoogbegaafd in bedrijf, de training ACT bij bureau Jaan. Met deze methode ondersteun ik cli├źnten bij het nemen van stappen in hun leven. Vanuit je persoonlijke waarden en bewust van gedachten die je kunnen leiden naar vermijding, ga je op weg naar een betekenisvol doel. Zonder het hier en nu uit het oog te verliezen. Want naleven van je eigen waarden leidt tot eigenwaarde.

Ontwikkeling

De biografie als medicijn

Eind december 2021 startte ik met de opleiding Biografie als medicijn van Square of life. Na een heel intensieve drie├źnhalfdaagse volgde een periode van oefenen. Daarin combineerde ik de kerntalentenanalyse met de Journey van Square of life, waarmee de biografie wordt opgetekend en die uitgangspunt is voor zes begeleidingssessies. Beginnend met een intake, via de vier dimensies -fysiek, sociaal, psychisch en spiritueel- naar de finale: het topgesprek waarin alles samenkomt. Zoals ik al had gehoopt, versterken de twee methoden elkaar. De verdieping in biografisch werken geeft cli├źnten veel aanknopingspunten voor nu en de toekomst.┬á Zie ook de site van Square of life.

Onderaannemer bij Rianne van de Ven

Sinds oktober 2021 werk ik als zelfstandig onderaannemer voor Hoogbegaafd in Bedrijf B.V. van Rianne van de Ven. Ik voer niet alleen KernTalentenanalyses uit maar ook Tweede-spoortrajecten en vanaf januari 2022 ben ik ook geschikt bevonden om UWV-trajecten uit te voeren. Dankzij de supervisie van Rianne leer ik continu bij. Neem een kijkje op de website.