Tarieven

Onderstaande tarieven gaan in op 1 juli 2023

Kennismakingsgesprek (1)

gratis en vrijblijvend

Kerntalentenprofiel studiekeuze (14-25 jaar)

Kerntalentenanalyse + grafiek (2)

Interview gericht op studiekeuze en interesses (5)

Vervolgafspraak voor toelichting (4)

particulieren (6)

€ 1000 inc. btw

zzp’ers

€ 1000 (ex. btw)

bedrijven (9)

€ 1400 (ex. btw)

Kerntalentenprofiel (25+)

Kerntalentenanalyse + grafiek (2)

Koppeling kerntalenten en loopbaanvraag

Kerntalentenverslag (3)

Vervolgafspraak voor toelichting (4)

particulieren (6)

€ 1200 inc. btw

zzp’ers

€ 1200 (ex. btw)

bedrijven (9)

€ 1600 (ex. btw)

Kerntalentenanalyse en loopbaanbegeleiding 

Kerntalentenanalyse en verslag

Zes bijeenkomsten waarin de loopbaanvraag centraal staat. Afhankelijk van de behoefte koppelen we het kerntalentenprofiel aan:

 • Biografie en jouw eigen-aardigheden
 • Waarden en zingeving
 • Interessegebieden
 • Kennis en ervaring

particulieren (6)

€ 1875 inc. btw

zzp’ers

€ 1875 (ex. btw)

bedrijven

€ 2825 (ex. btw)

Kerntalentenanalyse en Biografie als medicijn 

Kerntalentenanalyse en verslag

Zes bijeenkomsten en een SOL journey (10)

particulieren (6)

€ 1865 inc. btw

zzp’ers

€ 1865 (ex. btw)

bedrijven

€ 2725 (ex. btw)

Uurtrarief begeleiding (8)

Maatwerk kan ook, op basis van dit uurtarief.

particulieren (6)

€ 85 inc. btw

zzp’ers

€ 85 (ex. btw)

bedrijven

€ 125 (ex. btw)

Reiskostenvergoeding

€ 0,23 (ex. btw)

Artikel/column/levensverhaal

€ 0,35 / woord

 1. Ieder nieuw contact begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik vind het belangrijk dat er een klik tussen ons is en dat we vooraf goed doorspreken wat de verwachtingen en wensen zijn. Dit gesprek kan live of via (beeld)bellen plaatsvinden.
 2. Ongeveer drie à vier uur durende erkende kerntalentenanalyse en directe feedback daarop. Je ontvangt binnen twee dagen een digitale grafiek van het kerntalentenprofiel.
 3. Het verslag is een uitgebreide weergave van jouw kerntalenten en de combinaties daarvan. Je krijgt een goed beeld van jouw energiegevers en energietrekkers en kunt op basis daarvan onderscheid maken tussen dat wat je kunt en wat je energie geeft. In het verslag lees je over invloed van jouw kerntalentenprofiel op jouw leven tot nu toe, de keuzes die je maakte, de manier waarop je omging met gebeurtenissen in je leven. Het verslag eindigt met een aantal bijlagen waarmee je zelfstandig kunt onderzoeken welke opleidingen of banen bij jou passen.
 4. Een kerntalentenanalyse sluit af met een online of telefonisch consult. Hierin kan je vragen stellen en kunnen de adviezen nog wat uitgebreider worden besproken.
 5. Interview met jou n.a.v. de kerntalentenanalyse waarbij het accent ligt op interesses en studiekeuze. Deze worden gekoppeld aan het kerntalentenprofiel.
 6. De prijs voor particulieren is inclusief btw. Na afsluiten van alle onderdelen van het pakket ontvang je op verzoek een certificaat als bewijs van de gemaakte studie-uren. Dit certificaat kun je gebruiken voor het aftrekken van de belasting van de kosten van de kerntalentenanalyse als zijnde studiekosten.
 7. De biografische opdracht verankert je kerntalenten om de expressie van jouw aard, motivatie en potentie in beeld te krijgen en vervolgens door te trekken naar de toekomst.
 8. Of je na de afname van een kerntalentenanalyse nog een aantal sessies begeleiding nodig hebt, stellen we vast tijdens het kennismakingsgesprek of na de analyse. Dit is altijd maatwerk. De begeleiding kan bestaan uit hulp bij het implementeren van je sterke kerntalenten in je leven, psycho-educatie op het gebied van hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit, hulp bij het zoeken naar een andere baan of studie, begeleiding bij het aanpassen van cv en schrijven van sollicitatiebrief of voorbereiding op het sollicitatiegesprek, zoeken naar bijpassende scholing. Vaak komen we al heel ver met drie tot vijf sessies van 1,5 uur.
 9. Bij het afnemen van grotere aantallen kerntalentenanalyses kan in overleg de prijs worden aangepast.
 10. Deze combinatie begint met een kerntalentenanalyse, gevolgd door De Biografie als Medicijn bestaande uit een vast aantal sessies, gebruikmakend van de journey van Square of Life.

Wat kan ik voor je doen?

Loop je vast in je werk of opleiding? Wil je een kerntalentenanalyse of een (studie)loopbaanadvies? Zie je dat je puber lijdt onder het onderwijssysteem? Zoek je een redacteur of schrijver voor artikelen, een levensverhaal of interview?  Of wil je iets anders vragen? Laat het me weten via dit formulier. Het kennismakingsgesprek is kosteloos.