Peerplex

Heb je het idee dat je op een aantal vlakken wat anders bent dan anderen? Dat het schoolsysteem niet vanzelfsprekend voor je is. Dat je dieper denkt en intenser voelt dan je klasgenoten. Dat je andere interesses dan veel van je leeftijdsgenoten hebt. Dat je op bepaalde vlakken wat voorloopt ten opzichte van anderen maar tegelijkertijd wat achter op andere gebieden. Dat je je vaak moet aanpassen aan anderen, waardoor het soms moeilijk is te weten wie jezelf bent.

Wanneer je je in een of meerdere beschrijvingen herkent, dan zijn de peergroepen van Peerplex misschien iets voor jou. Het kan een hele opluchting zijn om te ontdekken dat er ook anderen zijn die dezelfde ervaringen hebben.

Peerplex is een initiatief van Marieke ten Brinke en Annemieke van Manen. We willen niet alleen jongeren bij elkaar brengen maar ook graag een creatieve plek creëren. Een plek waar je van elkaars gezelschap kan genieten en dingen kan doen en maken. Die creatieve plek is er nog niet helemaal maar een ruimte om samen te komen is er zeker. We beginnen klein maar denken groot.

Desgewenst ondersteunen we de jongeren bij hun (studie)loopbaan. Een doel of richting waarin je je beweegt kan een belangrijke motivator zijn voor scholing.

Meer informatie

Ga voor meer informatie naar de website van Peerplex.