KernTalentenanalist

Een veelgestelde vraag aan jongeren is Wat wil je later worden? Als ik die vraag zou beantwoorden met de kennis van nu, komt er geen eenduidig antwoord. Ik ben van alles geworden – schrijver, Neerlandicus, vrolijk, programmamaker, moeder, begeleider, KernTalentenanalist, vijftig, serieus, adviseur, krang, etc. – ik val niet onder één noemer. Hoe had ik dit als kind allemaal al kunnen weten? Ik denk dat het belangrijker is te weten wíe je bent in relatie tot de wereld om je heen dan wát je wilt worden. Daarom help ik jongeren met het uitvogelen wie ze zijn, wat ze motiveert en welke potentie ze hebben, zodat ze kunnen genieten van datgene wat hun energie geeft in het leven.

Dat doe ik met behulp van de KernTalentenanalyse. In je kindertijd ligt de sleutel voor de keuzes die je in de toekomst maakt. Een KernTalentenanalyse legt je aard, potentie en intrinsieke motivatie bloot en geeft inzicht in de bezigheden waar je energie van krijgt, zowel in studie en werk en als in samenleven.

Op momenten dat je belangrijke beslissingen moet nemen, pak je je KernTalentenverslag er weer bij. Dit helpt je steeds de beste weg in slaan.